Suntem o echipa eficienta, care activeaza in domeniul ingineriei industriale si civile, cu o vechime pe piata care ne confera greutate in cantarirea experientei de lucru. Ne-am infiintat in anul 2012, cu scopul de a propune solutii competitive in domeniul instalatiilor termice, electrice si de gaze naturale, al celor sub presiune si in domeniul coseritului industrial.

De la bun inceput am avut in componenta specialisti in domeniul ISCIR si A.N.R.E., foarte bine pregatiti si astfel am reusit sa ne impunem cu succes pe piata de profil.

Am cautat in permanenta sa ne perfectionam, sa fim la curent cu noutatile, sa ne depasim pe noi si, daca putem, sa depasim si asteptarile dumneavoastra. Specialistii si tehnicienii nostri participa activ la toate evenimentele din domeniu si la toate cursurile tehnico-legislative de specializare, avand in dotare cele mai moderne tehnologii si echipamente de masura si control.

ISCIR

Autorizatii si certificari

Fiind preocupati in permanenta de noutatile aparute in domeniul nostru de activitate, cautam sa fim la zi cu tot ce este necesar functionarii dupa ultimele standarde. In concordanta si cu dorinta de a lucra in deplina legalitate, am cautat sa obtinem, ca un test al competentei si expertizei noastre, toate autorizatiile si certificarile in materie.

Cautam mereu noi provocari, dar dorim si sa ne tratam cu respect si profesionalism partenerii de afaceri si clientii si de aceea ne vom dezvolta intr-o maniera responsabila, dobandind noi competente, ori de cate ori va aparea ocazia unei perfectionari profesionale. In cele ce urmeaza, va prezentam autorizatiile si certificarile obtinute pana acum de firma noastra in domeniile ISU, ISCIR, ANRE, ISO:

Ca un rezultat firesc al preocuparii noastre pentru excelenta, detinem diferite autorizatii in domeniul I.S.C.I.R., I.S.U., A.N.R.E., A.N.C. si nu numai. Totodata, suntem certificați conform sistemului de management al calității ISO 9001 : 2015, conform sistemului de management de mediu ISO 14001 : 2015 si conform sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale ISO 45001:2018.

Printre clientii nostri se afla institutii bancare, gradinite, scoli, service-uri auto, ambasade, institutii publice, firme de facility management si din multe alte domenii.

Punem pret pe o buna integrare a activitatilor noastre in cadrul companiei dumneavoastra, toate documentele facandu-se in format digital si, unde este cazul, folosindu-se tipizate, astfel incat fluxul deciziilor si al documentelor sa fie cat mai usor de implementat.

Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios, nu va mai retinem atentia aici, va invitam sa va alegeti serviciile de care aveti nevoie din pagina principala, asigurandu-va ca in noi gasiti atat un colaborator eficient, cat si un consilier tehnic de nadejde.

Ai nevoie de o soluție eficientă pentru afacerea ta?

va invitam sa va alegeti serviciile de care aveti nevoie, asigurandu-va ca in noi gasiti atat un colaborator eficient, cat si un consilier tehnic de nadejde.