dezinsectie-2-coral

Servicii de dezinfectie pe timp de pandemie

Servicii de Dezinfectie suprafete si spatii pe timp de pandemie

Daca sunteti proprietarul unui spatiu sau locatarul lui si doriti sa va incepeti activitatea dupa perioada de telemunca, probabil ca va ganditi la siguranta dumneavoastra in urmatoarea perioada, din punctul de vedere al riscului de infectare cu virusii „la moda”.

Chiar si daca ati lucrat in toata aceasta perioada, dar vreti sa fiti mai siguri in mediul in care va desfasurati activitatea, probabil ca va ganditi ce ar trebui sa faceti.

Avem o veste buna! Exista solutii ca nici dumneavoastra, nici cei din spatiul despre care vorbim sa nu fie expusi riscurilor de contaminare cu diversi agenti patogeni!

Care este solutia?

Dezinfectia suprafetelor si a spatiilor cu substante virucide!

Firma noastra este autorizata pentru servicii de Dezinfectie, dezinsectie si deratizare si lucreaza cu solutii profesionale de cea mai buna calitate.

Una dintre aceste solutii, poate cea mai potrivita in contextul actual, pentru dezinfectie pe timp de pandemie se numeste „Rely + On ™ Virkon ™”.

Ce este „Rely + On ™ Virkon ™”?

Este un dezinfectant VIRUCIDAL, avizat de Ministerul Sanatatii, bazat pe o formula unica. Este extrem de puternic in lupta cu virusii, bacteriile, fungii, are la baza studii extinse de eficacitate, teste de siguranta si profiluri de mediu.

Are o actiune pe un spectru larg:

  • peste 100 de tulpini de virus din 22 de familii virale;
  • peste 400 de tulpini de bacterii;
  • peste 60 de tulpini de fungi.

Are eficacitate testata pe CORONAVIRUS Middle East respiratory sindrome – MERS, precum si pentru inactivarea Wuhan CoV – COVID 19, printr-o dezinfectie cu un timp de contact de 10 minute.

Cui i se adreseaza „Rely + On ™ Virkon ™”?

Dezinfectia cu acest produs de uz profesional este destinata in special firmelor, institutiilor publice, spitalelor, cabinetelor medicale, laboratoarelor care vor sa asigure un spatiu de lucru sigur pentru angajati, personal medical, etc.

Se poate folosi cu succes in toate spatiile si pe toate suprafetele (podele, pereti, usi si manerele usilor, pasarela, mobilier, echipamente, baie), deoarece Rely+On” Virkon'” NU este clasificat ca fiind nociv sau periculos nici in forma de pulbere, nici in forma diluata.

Se poate utiliza pentru dezinfectie in diverse domenii, precum:

  • Unitati medicale
  • Laboratoare de patologie si de biosiguranta
  • Saloane de infrumusetare
  • Institutii publice
  • Spatii rezidentiale – case, apartamente
  • Spatii de birouri
  • Mijloace de transport- autobuze, microbuze, ambulante, masini de politie/jandarmerie, etc.

Ce tarife practicam?

Totul este in functie de complexitatea si necesitatile fiecarui spatiu sau ale fiecarei suprafete de lucru. Pentru a putea evalua corect amploarea lucrarii, va rugam sa ne contactati, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Share this post