Montare aer conditionat

Aceste servicii fac parte din serviciile de tehnica frigului care se refera, in principal, la domeniul instalatiilor frigorifice stationare si mobile, care functioneaza cu agenti frigorifici. In principiu, acestea sunt aparatele de refrigerare, de aer conditionat si pompele de caldura, chillere, fie stationare, fie mobile, adica montate si functionand pe vagoane de tren, pe nave sau pe autovehicule.

Daca ati ajuns pe pagina aceasta, inseamna ca erati in cautare de firme care sa va ajute la:

  • intretinere sau service la aparatele de aer conditionat sau la chiller;
  • repararea aparatelor de aer conditionat sau a chiller-ului;
  • montare aer conditionat /instalarea de aparate de aer conditionat, chiller.

Noi suntem aceasta firma!

montare aer conditionat

Conform regulamentelor europene, definitiile acestor servicii, care in principal se refera la instalarea si la intretinerea si repararea instalatiilor amintite mai sus sunt:

Asadar, fie ca doriti sa va montati un aparat de aer conditionat pentru locuinta sau pentru sediul unde va desfasurati activitatea, fie ca beneficiati deja de el, ori sunteti poate utilizatorul unui chiller, sunteti un potential beneficiar al serviciilor de tehnica frigului. Trebuie sa stiti ca aceste servicii sunt subiectul unor regulamente si directive europene si nu se pot presta decat de agenti economici certificati AGFR, asa cum suntem noi. Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti, dovada stand si in certificatul de mai jos:

Certificat nr. 1601/10.04.2020

emis de Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania (AGFR) eliberat pentru lucrari la instalatii frigorifice

Ai nevoie de o soluție eficientă? (montare aer conditionat)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Ca societate comerciala certificata si care detine si personal certificat de Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania,  va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Pentru a intelege mai bine cat de important este sa apelati doar la serviciile unor societati certificate, va exemplificam activitatile care, cu exceptia cazului in care sunt efectuate la locatiile producatorilor in timpul fabricarii sau repararii, pot fi derulate doar de catre personal si societati comerciale care detin un certificat eliberat de un organism de certificare desemnat de un stat membru (in Romania, acest organism este Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania – AGFR):

Activitate

Personal certificat

Societati certificate

Instalare

Intretinere sau service

Verificarea in vederea detectarii scurgerilor a aplicatiilor care contin ≥3kg de gaze fluorurate (≥6kg daca sunt inchise ermetic si etichetate ca atare)

 

Recuperarea gazelor fluorurate

 

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 45331200-8 – Lucrari de instalare de echipament de ventilatie si de aer conditionat. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Societatea noastra are toate autorizatiile necesare pentru a functiona ca unitate specializata,  de aceea va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile noastre ori de cate ori intampinati probleme in utilizarea aparatelor de aer conditionat sau a chillerelor.

Prin faptul ca oferim o colaborare simpla, pe baza de contract cu termeni clari, conveniti de comun acord, transparent si o facturare cu costuri fixe, stabilite prin acest contract, ne dorim sa va asiguram dumneavoastra  un confort in rezolvarea problemelor intampinate in utilizarea instalatiilor frigorifice.

Tarifele noastre sunt in functie de complexitatea fiecarei lucrari. Pentru a putea evalua corect amploarea acesteia, va rugam sa ne solicitati o oferta, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Trebuie doar sa ne solicitati oferta prin formularul alaturat si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.