Autorizare Arzatoare

Daca sunteti detinatorul sau utilizatorul unei instalatii tehnologice sau al unor aparate de incalzit cu aer cald sau prin radiatie, stiti deja ca acestea sunt echipate cu arzatoare cu combustibili lichizi sau gazosi. Aceste arzatoare tehnologice trebuie autorizate. Printre instalatiile sau aparatele echipate cu arzatoare tehnologice se numara:
  • Cabine de vopsitorie;
  • Roof – top – uri;
  • Linii de panificatie;
  • Generatoare de aer cald;
  • Cuptoare de topire asfalt;
  • Instalatii de productie in industria textila,

arzatoarele acestora provenind de la diverse firme producatoare: Ferolli, Weishaupt, Riello, FBR, Cuenod etc.
Autorizare Arzatoare

Conform Prescriptiei tehnice ISCIR PT C2 – 2010:

Asadar, in oricare dintre situatii v-ati afla, noi suntem persoana juridica autorizata de ISCIR care va poate rezolva cerintele in privinta arzatoarelor dumneavoastra! Acest lucru este dovedit de autorizatia noastra de mai jos:

Autorizatia conform PT C2 – 2010

Instalare, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare la arzatoare de combustibili gazosi si lichizi cu Pmax = 14800 kW

Ai nevoie de o soluție eficientă? (Autorizare Arzatoare)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Pentru a putea fi arzatoarele tehnologice autorizate ISCIR (puse in functiune si ulterior admise in functionare), detinatorul sau utilizatorul acestora trebuie sa ne prezinte initial cateva documente referitoare la instalarea, montarea, reglarea, utilizarea si întretinerea acestora, alaturi de avize si autorizari pentru gaze.

Ulterior, noi vom face o serie de verificari tehnice care vizeaza integritatea arzatoarelor, precum si parametrii lor de functionare. Pe baza rezultatelor verificarilor, vom completa un Livret al arzatorului.

Dupa ce am efectuat verificarile de mai sus, si constatam ca totul este in regula,  admitem functionarea arzatoarelor dumneavoastra prin consemnarea in Livretul aparatului a sintagmei „ADMIS”.

In momentul cand pe livretul arzatoarelor dumneavoastra, ca detinator sau utilizator, este inscrisa mentiunea „ADMIS”, vi se face si o instruire privind functionarea in conditii de siguranta a arzatorului, dar vi se aduce la cunostinta si ca aveti obligatia de a nu utiliza arzatorul fara a-l supune verificarii tehnice periodice in fiecare an.

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 71632000-7 – Servicii de testare tehnica. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Ca urmare, in fiecare an, pentru arzatoarele tehnologice pe care le detineti sau le utilizati aveti obligatia sa le faceti o verificare tehnica periodica.

Apeland la noi, prin pregatirea de specialitate pe care o detin colegii nostri (responsabil cu supravegherea lucrarilor – RSL, responsabil cu verificarea tehnica – RVT) si prin vasta lor experienta, ne asiguram ca ceea ce cade in sarcina noastra va fi dus cu celeritate si profesionalism la bun sfarsit, iar arzatoarele vor functiona in parametri optimi, in deplina siguranta.

In acelasi timp, va asiguram dumneavoastra un confort, prin faptul ca oferim o colaborare simpla, pe baza de contract cu termeni clari, conveniti de comun acord, transparent si o facturare cu costuri fixe, convenite prin acest contract.

Tarifele noastre sunt in functie de complexitatea si necesitatile fiecarei instalatii sau ale fiecarui echipament in parte. Pentru a putea evalua corect amploarea lucrarii, va rugam sa ne solicitati o oferta, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.