Daca ati ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca sunteti deja familiarizat cu notiunea de operator RSVTI si detineti sau utilizati o instalatie sau un echipament pentru care cautati serviciile acestea.

Noi ne ocupam, in baza autorizatiei ISCIR de care dispunem, de toate instalatiile/echipamentele prevazute de lege, iar dintre acestea enumeram:

  • instalatii sub presiune: centrale termice, generatoare de aer cald, vase de expansiune, cuptoare industriale si arzatoare, compresoare s.a.;
  • instalatii de ridicat:
    motostivuitoare si electrostivuitoare, platforme ridicatoare deplasabile si nedeplasabile, ascensoare de persoane si marfuri, elevatoare, nacele, transpaleti etc.

Lista nu este limitativa, ea poate include si alte instalatii/echipamente prevazute in legislatia din domeniu.

Operator RSVTI

Prin Legea nr. 64/2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil, republicata, la art. 15 pct. (2) si prin prescriptiile tehnice ISCIR se prevede ca:

Noi suntem autorizati ISCIR ca persoana juridica, dar dispunem si de personal autorizat si ne ocupam de toate instalatiile/echipamentele prevazute de lege, de aceea noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti. Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza urmatoarei autorizatii emise de ISCIR pentru societate:

Autorizatie conform Ordin nr. 130/2011

pentru operatorul responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR – operator RSVTI – persoana juridica

Ai nevoie de o soluție eficientă?

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Poate ca ar fi bine sa stiti ce se intampla daca nu asigurati un operator RSVTI pentru instalatiile si echipamentele dumneavoastra. Astfel, conform legii, nerespectarea prevederilor art. 15 din Legea nr. 64/2008 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 30.000 lei la 40.000 lei.

In acelasi timp, legislatia in domeniul asigurarilor prevede ca asigurarea cladirii, spatiului sau altor bunuri nu este valabila fara respectarea legislatiei mai sus prezentate.

Nu in ultimul rand, daca sunteti institutie publica, institutie/unitate de interes public sau societate care ofera servicii publice si detineti aparate sau cazane de apa calda cu puteri nominale cuprinse intre 70 si 400 kW, ori cazane de abur de joasa presiune cu debite mai mici de 0,6 t/h, trebuie sa stiti ca sunteti obligati, ca detinatori/utilizatori, sa asigurati operator autorizat RSVTI.

Apeland la noi, prin pregatirea de specialitate pe care o detin operatorii nostri RSVTI si prin vasta lor experienta, ne asiguram pentru dumneavoastra ca ceea ce cade in sarcina noastra pentru supraveghere va functiona in parametri optimi si in deplina siguranta.

Nu ezitati sa ne solicitati o oferta!

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 71600000-4 – Servicii de testare, analiza si consultanta tehnica. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Societatea noastra are toate autorizatiile necesare pentru a functiona ca unitate specializata,  de aceea va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile noastre!

Ne angajam sa va furnizam informari la timp, in asa maniera incat evenimentele legate de aceasta responsabilitate sa nu va ia pe nepregatite si sa va oblige la masuri exceptionale (de bugetare, de asigurare de personal etc.).

Serviciile de excelenta pe care vi le oferim va asigura dumneavoastra un confort, prin faptul ca oferim o colaborare simpla, pe baza de contract cu termeni conveniti de comun acord si printr-o singura facturare lunara, cu costuri fixe si transparente convenite prin acest contract.

Tarifele noastre sunt in functie de complexitatea fiecarei lucrari. Pentru a putea evalua corect amploarea acesteia, va rugam sa ne solicitati o oferta, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Trebuie doar sa ne solicitati oferta prin formularul alaturat si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.