Unica centrala termica murala de 200 kW din Romania

Acest cazan unic in Romania este fabricat in Olanda si este un exemplu de tehnologie eficienta avansata, care iti aduce multiple avantaje:

  • Cazanele termice ELCO sunt complet automatizate si sunt capabile sa administreze instalatii termice complexe, indiferent cate variante de pompe sau vane cu trei cai ar fi motate in instalatie;
  • Nu este nevoie de fochisti si de toate costurile asociate cu acestia – spre exemplu, salariile pentru patru fochisti pot ajunge la 3.000 de euro lunar;
  • Pentru cazanele ELCO de 200 kW nu mai sunt necesare verificarile tehnice periodice efectuate de inspectorii CNCIR, economisind astfel si mai mult;
  • Vei consuma mai putin combustibil datorita tehnologiei si eficientei energetice superioare a noului cazan in condensare;
  • Siguranta in functionare a centralei tale termice va creste considerabil;
  • Noul cazan Elco are un impact redus asupra mediului, ajutandu-te sa contribui la lupta impotriva schimbarilor climatice;
  • Cazanele ELCO de 200kW sunt certificate pentru a functiona cu hidrogen;
  • Cazanele ELCO au schimbatorul de caldura si arzatorul din INOX, fiabilitatea si durata lor de viata fiind astfel una crescuta.
  • Cazanele ELCO sunt extraordinar de silentioase, avand una dintre cele mai bune izolari fonice din industrie.
  • Cazanele ELCO se pot monta in cascada pana la 3200 kW.

Eliminarea completa a fochistilor

Daca ai o centrala termica, care pana acum a necesitat fochisti pentru a o supraveghea si a o intretine, exista o stire excelenta pentru tine: acum poti sa te descurci fara ei!

Fochistii sunt extrem de scumpi! Calculand pe baza salariului net de 2000 lei/luna, este nevoie de minim patru foschisti, costul anual cu acestia fiind astronomic: 36.000 EURO!

Daca printr-o minune costul acesta nu te sperie, sa stii ca problemele cu fochistii abia au inceput, fiindca potrivit legii, daca nu aveti angajati in permanenta fochisti, riscati amenzi de zeci de mii de lei si oprirea imediata a centralei termice!

Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

Iti voi explica in continuare cum o sa scapi definitiv de necesitatea de a avea fochisti, prin solutia pe care ti-o oferim.

Cazanul mural de 200 kW ELCO, unic in Romania este fabricat in Olanda si este un exemplu de tehnologie eficienta avansata, care iti aduce multiple avantaje si se poate monta in cascada de pana la 3200 kW.

Aceasta solutie nu numai ca iti va salva timp, dar iti va si reduce cheltuielile in mod semnificativ pe termen lung. Daca centrala ta este de peste 400 kW, conform cerintelor legale esti obligat sa ai fochisti. De obicei, ai nevoie de cel putin patru fochisti intr-o camera termica pentru a acoperi turele intregii zile, iar problema de a gasi si de a angaja suficienti fochisti poate fi dificila si costisitoare.

 

Ai nevoie de o soluție eficientă? (automatizare centrala - eliminare fochisti)

Solutia pe care ti-o oferim este inlocuirea cazanelor actuale cu un cazan nou, cu tehnologie de ultima generatie, in condensare (consuma cu pana la 30% mai putin gaz), de 200 kW, produs de ELCO, ce poate fi cascadat pana la 3200 kW si care nu necesita fochisti pentru a functiona.

Montaj cascada ELCO 1800 kW

Montaj cascada ELCO 1800 kW

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 45259300-0 – Reparare si intretinere a centralelor termice. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Cu cazanele Elco, poti acoperi necesarul de energie termica pentru o gama larga de puteri, de la 200 kW pana la 3200 kW. Daca esti gata sa faci schimbarea si sa scapi de grija fochistilor, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Compania noastra livreaza solutia completa, ce contine proiectarea instalatiei termice si a instalatieie de gaze naturale, dimensionarea, instalarea, punerea in functiune, garantia si mentenanta intregului sistem de incalzire.

Nu amana prea mult aceasta decizie simpla.

Cu cat faci schimbarea mai repede, cu atat vei incepe sa economisesti mai mult!

Apasa pe butonul de solicitare a ofertei si un inginer din echipa noastra te va contacta pentru a stabili solutia optima pentru nevoile tale.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.