Daca ati ajuns la noi, pe aceasta pagina, problema pe care ati putea sa o aveti este deja rezolvata! Mai avem doar cativa pasi de urmat.

Daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos, inseamna ca:

  • Ati primit notificare pentru a face o verificare instalatie gaze;
  • Ati primit notificare pentru REVIZIA instalatiei de gaze naturale;
  • Doriti montarea unui SENZOR DE GAZ CU ELECTROVANA;
  • Doriti montarea doar a unui SENZOR DE GAZ sau doar a unei ELECTROVANE;
  • Aveti PIERDERI DE GAZ si doriti remedierea acestora;
  • Nu gasiti PROIECTUL DE GAZ si doriti refacerea acestuia, dar si a intregii documentatii;
  • Doriti sa va BRANSATI la domiciliu/sediu la o instalatie de alimentare cu gaze naturale.
verificare instalatie gaze

Conform prevederilor legale in vigoare, dintre care amintim Ordinul A.N.R.E. nr. 179/2015, cu modificarile si completarile ulterioare:

A. Verificarea tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se realizeaza:

B. Revizia tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se realizeaza:

In oricare dintre situatii v-ati afla, noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti. ABC CONTROL SRL este o firma autorizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, fiind posesoarea a doua autorizatii importante:

Autorizatia tip EDIB 19730

destinata executiei instalatiilor de utilizare a gazelor naturale avand regimul de medie, redusa si joasa presiune,

Autorizatia tip PDIB 19729

destinata proiectarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale avand regimul de medie, redusa si joasa presiune.

Ai nevoie de o soluție eficientă? (verificare instalatie gaze)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Daca sunteti consumator final si posesor de centrala termica pentru incalzire sau apa calda care functioneaza cu combustibil gazos (gaze naturale), sau de alt echipament care utilizeaza ca si combustibil gazele naturale in regim de medie, redusa si joasa presiune, ati aflat deja si stiti ca aveti o serie de obligatii in legatura cu utilizarea acestei instalatii de gaze.

Ne referim aici la obligatia de a face atat verificarea tehnica a acesteia, cat si revizia ei. Asa cum speram si noi, apelati cu incredere la serviciile noastre si veti avea garantia calitatii!

Daca inca nu sunteti racordat la reteaua de gaze naturale, primii pasi pe care trebuie sa ii faceti incep prin a va adresa operatorului de retea de distributie gaze naturale din zona unde este situat obiectivul pentru care se doreste racordarea la gaze. Ulterior, in functie de indrumarile operatorul de retea, va trebui sa parcurgeti si o etapa de proiectare si executie a instalatiei de gaze naturale.

Aici putem interveni noi, in virtutea Autorizatiei nr. 19729 de mai sus. Nu ezitati sa ne contactati, pentru a va putea da informatii referitoare atat la proiectarea instalatiei, cat si la executia ei, conform Autorizatiei nr. 19730, dupa bransament, de la limita de proprietate spre interior.

Va asteptam cu oricare dintre solicitari!

ISCIR

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 65200000-5 Distribuţie de gaz şi servicii conexe. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Asadar, daca a expirat perioada de 2 ani de la ultima verificare tehnica a instalatiei sau perioada de 10 ani de la ultima revizie tehnica, va sfatuim sa apelati la serviciile noastre, pentru a va pune in legalitate.

Nu in ultimul rand, in cazul in care doriti, pentru mai multa siguranta, sa faceti o verificare a instalatiei de gaze naturale, va stam la dispozitie si va asiguram ca va puteti baza pe experienta noastra si pe profesionalismul colegilor nostri autorizati si instruiti care vor face verificarile la dumneavoastra, asa incat sa nu mai aveti si aceasta grija zi de zi.

Cu totii stim ca o instalatie care prezinta defectiuni sau este improvizata reprezinta un real pericol de explozie si incendiu, cu consecinte dintre cele mai tragice nu doar pentru cei care o au in posesie, ci si pentru vecini. De ce sa periclitam siguranta tuturor, cand putem sa ne asiguram ca totul este in ordine, printr-o simpla verificare bianuala sau chiar mai des, la cererea dumneavoastra?

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.