Traim intr-o epoca in care nu mai putem functiona fara electricitate, un sediu sau o locuinta fara aparatura electrica fiind de neconceput. Daca in firma dumneavoastra detineti aparatura si instalatie electrica, si suntem siguri ca detineti, atunci trebuie sa stiti ca, in conformitate cu legislatia in vigoare, aveti obligatia de a efectua verificari PRAM la instalatia electrica.

Aceste servicii de Verificare PRAM sunt menite sa asigure:

  • atat functionarea corecta si in conditii de siguranta a instalatiilor electrice, cat si
  • securitatea vietii si a bunurilor din spatiile in care are acces personalul care si foloseste aparatura electrica, echipamente sau sisteme electrice, dar in acelasi timp constituie si
  • o obligatie legala pe care trebuie sa o respectati.
Verificare PRAM

Legea privind securitatea si sanatatea in munca – nr. 319/2006 prevede ca si contraventie, care se sanctioneaza cu amenda substantiala, nerespectarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca privind:

Asigurati-va ca nu va expuneti riscurilor si solicitati-ne o oferta de verificare PRAM a instalatiei electrice!

Cu totii stim ca orice obiect este supus in timp uzurii. Nu fac exceptie nici instalatiile electrice, care, desi noua nu ni se pare evident, se deterioreaza si pot sa sufere si avarii, mai mici sau chiar majore. Cauzele sunt multiple, dar nu sunt intotdeauna evidente, asa incat cel mai bine este ca orice echipament electric sa fie supus unor inspectii cu regularitate.

Aceste inspectii trebuie executate de electricieni autorizati ANRE in domeniul verificarilor si masuratorilor PRAM. ABC CONTROL SRL detine atestat ANRE ca persoana juridica, dar dispune si de electrician autorizat tip II A si II B, de aceea noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti. Va punem la dispozitie serviciile noastre in baza urmatorului atestat emis de ANRE pentru societate:

Atestat de tip B

pentru "proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV”

Ai nevoie de o soluție eficientă? (Verificare PRAM)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Asa cum prevede legislatia in vigoare,  verificarile si masurarile le efectuam cu aparate specifice, care sunt omologate si verificate periodic de institutii de metrologie autorizate si au viza in termen.

Ca procedura de verificare, urmam cativa pasi simpli pentru dumneavoastra, deci deranjul va fi minim. Vom face mai intai o verificare vizuala, apoi vom trece la masuratorile propriu-zise ale instalatiei, cu ajutorul echipamentelor speciale destinate acestei operatii, iar in final va vom transmite rezultatul verificarilor, printr-un Raport detaliat al masuratorilor efectuate.

Recomandam ca aceste verificari si masuratori sa se faca cel putin o data pe an. Acest lucru permite monitorizarea pe termen lung a instalatiilor electrice.

Nu ezitati sa ne solicitati o oferta!

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 50532400-7 – Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului de distributie electrica. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Participam periodic la cursuri de perfectionare, pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele si cele mai bune practici in domeniu.

Nu este mai putin important ca, prin pregatirea de specialitate pe care o detin colegii nostri si prin vasta lor experienta, ne asiguram ca ceea ce cade in sarcina noastra va fi dus cu celeritate si profesionalism la bun sfarsit, iar instalatiile vor functiona in deplina siguranta.

In acelasi timp, va asiguram dumneavoastra un confort, prin faptul ca oferim o colaborare simpla, pe baza de contract cu termeni clari, conveniti de comun acord, transparent si o facturare cu costuri fixe, convenite prin acest contract.

Tarifele noastre sunt in functie de complexitatea fiecarei lucrari. Pentru a putea evalua corect amploarea acesteia, va rugam sa ne solicitati o oferta, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Societatea noastra are toate autorizatiile necesare pentru a functiona ca unitate specializata,  de aceea va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile noastre! Trebuie doar sa ne solicitati oferta prin formularul alaturat si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.