Panouri Fotovoltaice

Va preocupa cresterea spectaculoasa a preturilor la energie si combustibili din ultimul timp si nu stiti cum sa va puneti la adapost? Pe de alta parte, v-ar placea sa deveniti independenti din punct de vedere energetic?

Daca ati raspuns pozitiv la ambele intrebari, avem noi solutii!

Iata ce putem face:

  1. Vanzare panouri fotovoltaice
  2. Montare panouri fotovoltaice
  3. Mentenanta
  4. Reparatii

Autoritatile statului roman s-au gandit sa faciliteze acest proces si au elaborat o serie de acte normative prin care sa faciliteze implementarea acestei solutii de generare a energiei verzi prin panourile fotovoltaice. Dintre aceste acte amintim doar cateva, de ultima ora:  

De ce sa va instalati panouri fotovoltaice?

Fie ca sunteti persoana fizica, fie ca sunteti persoana juridica, institutie de stat, autoritate publica sau cu orice alt statut juridic, suntem siguri ca ati putea fi interesati de solutii prin care sa va reduceti facturile la energie, dar si sa protejati mediul inconjurator, producand si folosind „energia verde”. In plus, o mare parte din cheltuieli este posibil sa fie suportate de statul roman, in cazul in care vi se aproba dosarul.

Puteti solicita aceste servicii de la noi, iar noi le vom presta pentru dumneavoastra prin specialistii nostri! Va vom consilia si in privinta obtinerii de finantare de la stat pentru a va procura si instala panourile. Va sfatuim sa alegeti excelenta pentru ca, dupa cum se stie, cu cat este mai inalta calitatea serviciilor, cu atat mai mare este siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra. Toti cei din echipa noastra sunt implicati in a oferi servicii de calitate, bazate pe profesionalism. In concluzie, noi va sfatuim sa apelati la serviciile noastre de excelenta, ca sa aveti garantia unei functionari fara incidente si fara riscuri.

Atestat de tip B

pentru "proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV”

Lista instalatorilor ale caror dosare au fost validate de AFM

pentru Programul privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala

Ai nevoie de o soluție pentru instalarea si montarea de panouri fotovoltaice?

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Ce tarife practicam?

Pentru a putea evalua corect amploarea lucrarii, va rugam sa ne contactati, iar un coleg din cadrul companiei va face o estimare a costului, pe care vi-l va transmite printr-o oferta clara si ferma, potrivita nevoilor dumneavoastra.

 Ce trebuie sa faceti?

 Sa solicitati mai jos o oferta. Noi va vom contacta telefonic pentru programare si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 09330000-1 Energie solara. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

In acelasi timp, va putem spune si ca:

  • Suntem importatori directi de panouri fotovoltaice, ceea ce va garanteaza cele mai mici preturi din piata;
  • Avem personal calificat in meseria de „Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare”, cod COR 741103;
  • Suntem acceptati de Autoritatea Fondului pentru Mediu pe Lista instalatorilor validati pentru Programul privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala, ceea ce va garanteaza ca, daca ati decis sa montati cu noi panourile si sa beneficiati de finantare din partea statului, dosarul dumneavoastra va avea sanse sa fie aprobat.

Tot ce va ramane sa faceti este sa completati formularul de mai jos si de restul ne ocupam noi!

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.