Consultanta Autorizare

Daca sunteti fie la inceput de drum, fie va intalniti cu diferite obstacole in activitatea dumneavoastra si activati in domeniile pe care le „pastorim” si noi, va putem consilia, ajutandu-va si oferindu-va sfaturi utile si competitive.

Bazandu-ne pe vechimea pe piata care ne confera greutate in cantarirea experientei de lucru, fiind infiintati in anul 2012, va putem pune la dispozitie si servicii de consultanta autorizare.

Domeniile in care colegii nostri va pot oferi din experienta lor se intind pe o plaja care cuprinde institutii ca:

  • ISCIR,
  • ANRE (electric si gaze),
  • AGFR
  • AFER,

dar si domenii ca

  • DDD,
  • managementul calitatii.
Consultanta Autorizare

De exemplu, in privinta domeniului ISCIR in mod specific, va putem consilia pentru autorizarea conform urmatoarelor prescriptii tehnice

Asadar, fie ca va doriti o autorizatie noua si nu stiti cum se poate obtine, fie ca aveti nelamuriri in privinta domeniilor de mai sus, noi suntem cei pe care va puteti baza pentru aflarea raspunsurilor. ABC CONTROL SRL este o firma autorizata in aceste domenii si isi ofera experienta acumulata pana acum, asa ca nu ezitati sa ne contactati!

Ai nevoie de o soluție eficientă? (Consultanta Autorizare)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Daca aveti intrebari, nelamuriri, neclaritati, va doriti sa demarati o activitate in domeniile de mai sus si nu stiti de unde sa incepeti, ati inceput sa va construiti afacerea si v-ati impotmolit, noi suntem aici pentru a va ajuta!

Ne straduim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii eficiente, cu sfaturi clare si la obiect, cu tot ceea ce tine de un parcurs cat mai firesc in rezolvarea dorintelor dumneavoastra, in asa fel incat sa evitati obstacolele de care si noi ne-am lovit cand ne-am autorizat sau ulterior, fie din lipsa de informatii “direct de la sursa”, fie dintr-o eventuala intelegere gresita a unora dintre acestea.

Nu ezitati sa ne solicitati o oferta, oferindu-ne cateva detalii despre ceea ce va doriti sa faceti!

Consultanta Autorizare

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 71621000-7 Servicii de analiza sau consultanţa tehnica. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Tarifele noastre sunt in functie de complexitatea fiecarei lucrari. Pentru a putea evalua corect amploarea acesteia, va rugam sa ne solicitati o oferta, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Nu este mai putin important ca, prin pregatirea de specialitate pe care o detin colegii nostri si prin vasta lor experienta, ne asiguram ca ceea ce cade in sarcina noastra va fi dus cu celeritate si profesionalism la bun sfarsit.

In acelasi timp, va asiguram dumneavoastra un confort, prin faptul ca oferim o colaborare simpla, pe baza de contract cu termeni clari, conveniti de comun acord, transparent si o facturare cu costuri fixe, convenite prin acest contract.

Trebuie doar sa ne solicitati oferta prin formularul alaturat si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.