Daca v-ati intrebat ce inseamna DDD, acum aveti raspunsul:

  • Dezinsectie – adica eliminarea insectelor nedorite,
  • Dezinfectie – decontaminarea spatiilor pentru distrugerea bacteriilor sau a virusurilor, cu scopul de a combate infectiile sau bolile transmisibile,
  • Deratizare – exterminarea rozatoarelor.

Faptul ca ati ajuns pe aceasta pagina se poate datora urmatoarelor motive:

  • Fie ati aflat de la cineva ca trebuie sa achizitionati astfel de servicii DDD si nu stiti „de unde sa le apucati”,
  • Fie aveti probleme cu gandacii sau soarecii/sobolanii si, cautand pe internet solutii ca sa scapati de ei, ati ajuns pe pagina noastra;
  • Fie detineti un spatiu pe care, in contextul pandemic pe care il traversam, trebuie sa il dezinfectati.

Oricum ar fi, ati ajuns unde trebuie!

dezinsectie

Prevederile legislative si bunele practici din domeniu stipuleaza intervalele de timp si conditiile in care sunt necesare aceste operatiuni de DDD, dar in general ele se efectueaza dupa cum urmeaza:

Ceea ce este important de stiut este ca pentru serviciile DDD trebuie sa apelati la firme autorizate care activeaza in acest domeniu si sa incheiati cu acestea contracte de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, deoarece aceste operatiuni nu se fac decat de firmele autorizate, asa cum suntem si noi. Regasiti mai jos autorizarea noastra in acest domeniu:

Autorizatia nr. 43/1940550/08.11.2021

emisa de Primaria Municipiului Bucuresti pentru prestari servicii dezinfectie/dezinsectie/deratizare

Ai nevoie de o soluție eficientă?

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Pentru a avea cele mai bune rezultate, este recomandat sa apelati regulat la aceste servicii de DDD pentru eliminarea daunatorilor, deoarece este posibil ca acestia sa apara din nou dupa prima lucrare sau dupa o perioada mai lunga in care nu s-a mai efectuat nici o operatiune de acest gen.

Respectand o anumita periodicitate a actiunilor de DDD, nu doar ca veti respecta legislatia, dar nici nu va mai trebui sa va ingrijorati pentru spatiile pe care le frecventati si in care va desfasurati activitatile, deoarece acestea vor fi igienizate si potrivite pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta in ele.

Apeland la serviciile noastre, dupa incheierea contractului va vom explica in detaliu ceea ce vom face si va vom pune in vedere si actiunile pe care trebuie sa le intreprindeti dumneavoastra, pentru a nu va expune vreunui pericol in cazul contactului cu substantele posibil toxice pe care le folosim. Oricum, noi nu utilizam decat produse aprobate pentru plasare pe piata de forurile de resort.

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 90921000-9 – Servicii de dezinfectie si de dezinsectie sau 90923000-3 – Servicii de deratizare. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Societatea noastra are toate autorizatiile necesare pentru a functiona ca unitate specializata in realizarea activitatilor de  dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Folosim metodele cele mai eficiente pentru eliminarea daunatorilor, precum si produsele cele mai indicate care sa nu va faca probleme prin toxicitatea lor si care sa nu poata dauna sanatatii dumneavoastra. Chiar daca, in general, produsele folosite in acest domeniu nu prezinta nici un pericol pentru oameni, este bine ca profesionistii nostri sa va dea cele mai bune sfaturi in privinta prevenirii contactului dumneavoastra sau al angajatilor dumneavoastra cu aceste substante, fie accidental, fie din neglijenta si necunoastere.

In acelasi timp, va asiguram dumneavoastra un confort, prin faptul ca oferim o colaborare simpla, pe baza de contract cu termeni clari, conveniti de comun acord, transparent si o facturare cu costuri fixe, convenite prin acest contract.

Tarifele noastre sunt in functie de complexitatea si necesitatile fiecarui spatiu. Pentru a putea evalua corect amploarea lucrarii, va rugam sa ne contactati, iar un specialist din cadrul companiei noastre se va ocupa de evaluarea gratuita a dimensiunii si costurilor proiectului dumneavoastra, cost pe care pe care vi-l va transmite printr-o oferta ferma si clar exprimata.

Trebuie doar sa ne solicitati o oferta prin formularul alaturat si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.