Verificare centrala termica

Detineti o centrala termica sau un cazan de apa calda produse de Buderus, Bosch, Viessmann, ICI Caldaie, Ferroli, Ariston, Elco, Vaillant, Saunier Duval, De Dietrich, Riello, Immergas, Beretta, Motan, Baxi, Wolf, Habitat, Sime sau Protherm si nu stiti ce sa faceti mai departe?

Noi avem raspunsurile!

Iata ce putem face:

  1. Autorizare centrala termica – In primul rand, dupa ce instalati centrala sau cazanul cu o firma autorizata si specializata in astfel de servicii, trebuie sa le autorizati functionarea.
  2. Mentenanta (verificare centrala termica)
  3. Reparatii
verificare centrala termica

Conform prescriptiilor tehnice A1 - 2010, C9 - 2010 si C11 - 2010 ale ISCIR, pentru toate sistemele de incalzire pe gaz, combustibil solid si lichid este obligatorie autorizarea.

Cand se face?

Puteti solicita aceste servicii de la noi, iar noi le vom presta pentru dumneavoastra prin specialistii nostri! Va sfatuim sa alegeti excelenta pentru ca, dupa cum se stie, cu cat este mai inalta calitatea serviciilor, cu atat mai mare este siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra. Toti cei din echipa noastra sunt implicati in a oferi servicii de calitate, bazate pe profesionalism. In concluzie, noi va sfatuim sa apelati la serviciile noastre de excelenta, ca sa aveti garantia unei functionari fara incidente si fara riscuri.

Autorizatia conform PT A1 – 2010

Instalare, montare, reparare, intretinere, verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibil cu P ≤ 400 kW, cazane de apa calda cu P ≤ 400 kW, cazane de abur de joasa presiune cu Q ≤ 0,6 t/h

Autorizatia conform PT C9 – 2010

Instalare, montare, reparare (fara lucrari de sudare) la cazane de apa calda avand 400 kW < P ≤ 11500 kW si Instalare la cazane de abur de joasa presiune avand 0,6 t/h< Q ≤ 2 t/h

Autorizatia conform PT C11 – 2010

Montare, punere in funcţiune, reparare si intretinere la instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane

Ai nevoie de o soluție eficientă? (verificare centrala termica)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Ce tarife practicam?

Pentru a putea evalua corect amploarea lucrarii, va rugam sa ne contactati, iar un coleg din cadrul companiei va face o estimare a costului, pe care vi-l va transmite printr-o oferta clara si ferma, potrivita nevoilor dumneavoastra.

Ce trebuie sa faceti?

Sa solicitati mai jos o oferta de autorizare ISCIR de centrala termica. Noi va vom contacta telefonic pentru programare si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.”

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 45259300-0 – Reparare si intretinere a centralelor termice. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Asadar, daca a expirat perioada de 2 ani de la ultima verificare tehnica a centralei, va sfatuim sa apelati la serviciile noastre, pentru a va pune in legalitate si a efectua serviciul – verificare centrala termica

Nu in ultimul rand, in cazul in care doriti, pentru mai multa siguranta, sa faceti si o verificare a instalatiei de gaze naturale, va stam la dispozitie si va asiguram ca va puteti baza pe experienta noastra si pe profesionalismul colegilor nostri autorizati si instruiti care vor face verificarile la dumneavoastra, asa incat sa nu mai aveti si aceasta grija zi de zi.

Pentru acest pachet de servicii de verificare tehnica atat a centralei, cat si a instalatiei de gaze naturale se va percepe un tarif special, redus. Daca va decideti ca il doriti, tot ce va ramane de facut este sa completati formularul de oferta si de restul ne ocupam noi!”

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.