Autorizare Cazane si Conducte de Abur

Sunteti detinatorul sau utilizatorul unuia sau al mai multor cazane de abur si/sau de apa fierbinte? Daca da, stiti, desigur ca aceste echipamente sub presiune care produc abur sau apa fierbinte folosind caldura produsa prin arderea combustibililor, caldura recuperata din gazele fierbinti rezultate dintr-un proces tehnologic sau prin folosirea energiei electrice aduc nu numai beneficii in productie, ci si o serie de obligatii.

Printre operatiunile obligatorii care trebuie efectuate la aceste echipamente se numara:

  • Mentenanta preventiva si corectiva;
  • Reparatii sau verificari  tehnice periodice;
  • Autorizare Cazane Aburi.
Autorizare Cazane si Conducte de Abur

Prevederile legislative din acest domeniu sunt alcatuite din intreaga legislatie ISCIR, din normative si standarde tehnice, din legislatia comunitara, din regulamente si directive europene preluate in legislatia nationala, dar cele mai specifice sunt prescriptiile tehnice ISCIR care reglementeaza regimul cazanelor de aburi sau de apa fierbinte, precum si al conductelor, denumite in continuare , care sunt:

In conformitate cu aceste prescriptii tehnice, pentru ca aceste cazane sau conducte sa poata fi utilizate, sunt stabilite conditiile şi cerintele tehnice pentru:

Despre obligatiile pe care le detineti in fiecare dintre aceste etape din viata unui echipament va informeaza operatorul RSVTI pe care il aveti, dar daca doriti sa stiti cum se pot asigura toate aceste cerinte de mai sus, noi avem raspunsurile! Apeland la noi, va asiguram suport si ajutor in toate etapele, ABC CONTROL SRL fiind o firma care detine autorizatii date de ISCIR in acest sens, dupa cum urmeaza:

Autorizatia conform PT C1 – 2010

Instalare, montare, reparare la cazane abur cu pmax=25 bar, Qmax=20 t/h, tmax=+350°C si cazane apa fierbinte cu pmax=16 bar, Qmax=13,5 Gcal

Autorizatia conform PT C6 – 2010

pentru montare la conducte metalice pentru fluide avand pmax = 35 bar, tmin = -50 °C, tmax = +200 °C

Autorizatia conform PT C10 – 2010

pentru montare, reparare conducte metalice pentru abur si apa fierbinte cu pmax = 200 bar, tmax = +440°C

Ai nevoie de o soluție eficientă? (Autorizare Cazane Aburi)

Noi suntem cei pe care va puteti baza pentru rezolvarea cu promptitudine si profesionalism a ceea ce va doriti sa faceti.

Ca o garantie a calitatii serviciilor noastre, suntem mandri sa va anuntam ca suntem certificati conform:

Ca orice alt echipament sau instalatie care se afla in functionare, si cazanele de abur si de apa fierbinte necesita sa fie supuse operatiunilor de mentenanta. Noi asiguram pentru acestea atat mentenanta preventiva, cat si mentenanta corectiva, care sa ii asigure cazanului functionarea in conditii de siguranta si de eficienta maxima.

De asemenea, in cazul in care,  din varii motive, cazanul dumneavoastra s-a defectat sau nu mai functioneaza la parametrii optimi, nu ezitati sa ne contactati. Vom face o diagnoza la fata locului si, in urma constatarilor si a devizului estimativ, daca este acceptat, vom putea repune cazanul in conditiile de dinaintea defectarii.

Dupa ce instalati si montati centrala/cazanul sau conductele cu o firma autorizata si specializata in astfel de servicii, trebuie sa le autorizati functionarea. Verificarile tehnice in vederea autorizarii functionarii si verificarile tehnice in utilizare pentru aceste echipamente se efectueaza de catre CNCIR. Ulterior, la scadentele impuse prin documentele de autorizare, aceste verificari se repeta in aceleasi conditii.

Noi, ca persoana juridica autorizata in acest sens, va putem consilia si putem face si pregatirile necesare pentru aceasta etapa.

Autorizare Cazane si Conducte de Abur

Daca sunteti institutie publica, ne gasiti si in SICAP la Codul CPV: 45259300-0 – Reparare si intretinere a centralelor termice. Trebuie doar sa ne solicitati o oferta personalizata care sa fie ulterior urcata in Catalogul electronic, pe care il puteti accesa si din site-ul nostru, prin pagina dedicata din meniu.

In acelasi timp, va stam la dispozitie si cu alte tipuri de servicii necesare dumneavoastra, pe care le putem ulterior publica si in catalog, la cerere.

Va sfatuim sa alegeti excelenta pentru ca, dupa cum se stie, cu cat este mai inalta calitatea serviciilor, cu atat mai mare este siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra. Toti cei din echipa noastra suntem implicati in a oferi servicii de calitate, bazate pe profesionalism.

In concluzie, noi va sfatuim sa apelati la serviciile noastre de excelenta, ca sa aveti garantia unei functionari fara incidente si fara riscuri.

Pentru a putea evalua corect amploarea lucrarii, va rugam sa ne contactati, iar un coleg din cadrul companiei va face o estimare a costului, pe care vi-l va transmite printr-o oferta clara si ferma, potrivita nevoilor dumneavoastra.

Trebuie doar sa ne solicitati oferta prin formularul alaturat si in rest lucrurile sunt deja in grija noastra.

Contactează-ne

Pentru oferta detaliată, completați formularul de mai jos. Va vom raspunde cu promptitudine si vom face ca lucrurile sa mearga usor pentru dumneavoastra.